Categories
News

Isis Cloudt tekent platencontract bij Xzata Music

De 17-jarige Isis uit Heythuysen heeft onlangs haar eerste platencontract bij Xzata Music getekend, ook staat haar eerste release al gepland. Dit heeft haar platenmaatschappij bekend gemaakt.

Carrière

Isis Cloudt is opgegroeid met muziek, toen ze 10 jaar was is ze begonnen met dj’en, 3 jaar later trad ze al op in clubs en stond ze op verschillende festivals door heel Nederland. Met haar unieke stijl en up-tempo muziek veroverd ze het hele publiek in een oog opslag. Ze beheerst maar liefst 15 verschillende muziekstijlen waaronder, Electro House, Bass House, Bassline en Future Bass.  Als het maar energiek, rauw en uniek is.

Met maar liefst 150+ Gigs op haar naam, waaronder Club Versuz, Club Ikon en diverse Outdoor festivals, mogen we wel zeggen dat ze een ware artiest is. Ze voelt meteen aan wat de mensen willen horen. Ze heeft het podium al mogen delen met o.a. Lil Kleine, Bizzey, Paul Elstak, The Darkraver, Bougenvilla, Chocolate Puma en Dj Alvaro. Je zou haar ook kunnen kennen van haar live optredens op de radio, ze heeft o.a. haar muziek laten horen op Beats2Dance en SLAM FM. Daar wordt nu een platencontract aan toegevoegd.

Isis Cloudt - Back To The Basics
Artwork van het nummer “Back To The Basics”.

Passie

Haar toekomst visie luid als volgt ‘’Ik wil graag mijn passie voor muziek delen met alle muziekliefhebbers over de hele wereld, en hoop mijn unieke muziek te mogen uitbrengen op de grootste platforms waaronder Spotify, Itunes & Beatport”.

Kunstbende

Onlangs bereikte ze nog de landelijke finale van Kunstbende. Meer dan 350 jongeren uit de hele provincie streden om diverse prijzen én om een plek in de landelijke finale, op zaterdag 29 juni in de Westergasfabriek in Amsterdam. Isis zal alles op alles zetten om als eerste te eindigen, zodat ze mag optreden bij Mysterie land.

Isis Cloudt bereikt landelijke finale Kunstbende.

Videoclip

Het nummer “Back  To The Basics” komt op 2 Mei uit en is nu al te zien op Youtube:

Leave a Reply

Your email address will not be published.