Categories
News

DJ XZATIC & CYNTHIA LACLÉ ORGANISEREN BEATS OF LOVE FESTIVAL

Op zaterdag 3-7-2021 organiseren DJ Xzatic (Geleen) & Cynthia Laclé (Someren) samen met Seven-Twenty CablePark & Xzata Music een waterski-evenement en muziek festival met DJ’s. Dat heeft platenmaatschappij Xzata Music bekend gemaakt.

Niemand minder dan Jaydee (o.a. bekend van zijn hit (Plastic Dreams) zal acte de présence geven. Met 2 podia, een Redbull Stage, Xzata Music Stage en verschillende stijlen dance muziek (house, trance, hardstyle en techno) is er voor ieder wat wils, aldus Michiel de Jong (organisator & DJ). Tijdens het evenement zullen er verschillende beeld- en geluids- opnames gemaakt worden, ter promotie van onze artiesten, het evenement, maar bovendien als oefening voor de evenementen-sector die langzaam weer open mag na de Corona tijd. 

Corona

Festivals en andere grote evenementen mogen vanaf 30 juni namelijk weer doorgaan op volledige capaciteit. Dat heeft het kabinet op 11 Juni bekendgemaakt. Voor bezoekers van evenementen geldt in zijn algemeenheid: 

  • blijf thuis bij klachten;
  • pas hygiëne-maatregelen toe;
  • houd 1,5 meter afstand.

Er geldt een maximale capaciteit die behaald kan worden met 1,5 meter afstand tussen de bezoekers. Wij vragen bezoekers met klachten thuis te blijven, hygiëne-maatregelen toe te passen en zullen omroepen 1,5 meter afstand van elkaar te houden. 

Redbull Stage – 720 Cablepark

Hartstichting

DJ Xzatic is met zijn “Beats Of Love” shows en festival tevens in actie voor de Hartstichting. Wij proberen zoveel mogelijk mensen aan te moedigen een reanimatie cursus te volgen en zich aan te melden als burgerhulpverlener. Tijdens het evenement zullen wij albums verkopen, waarvan de opbrengst naar de hartstichting gaat.

Entree

  • Gratis Entree
  • Reserveren via de website om teleurstellingen te voorkomen

Info & reserveren

http://www.beatsoflove.nl  – info@beatsoflove.nl

http://www.xzatic.com/festival-info/

https://partyflock.nl/party/418231:Beats-Of-Love

https://www.facebook.com/beatsoflove.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.