Categories
News

DEEP91 tekent platencontract bij Xzata Music

DEEP91 bij het tekenen van het platencontract, Xzata Music in Geleen.

De 28-jarige Gino (DEEP91) uit Berg en Terblijt heeft onlangs een platencontract bij Xzata Music getekend. Dit heeft zijn platenmaatschappij bekend gemaakt.

Carrière

Gino ‘DEEP91’ Segers is een ervaren DJ / producer met Nederlandse roots. Waar hij in het verleden voor uitverkochte zalen in het bekende BCM in Maljorca stond is hij nu klaar om Nederland te veroveren. DEEP91 staat bekend om zijn strakke en krachtige sound (van techhouse tot techno) met veel nationale en internationale optredens, zoals afgelopen zomer onder andere op het Limburgse Essential Festival.

Begin 2019 bracht DEEP91 zijn eerste productie “Make My Body” en twee remixes uit bij Carypla-records. Na nog een andere release bij NFTY wordt er dus nu een release bij Xzata Music aan toegevoegd. Het nummer ‘VOID’ brengt zijn eerste volledige techno productie waar de luisteraar door een reis gaat van het donkere tot het uplifting gevoel, terwijl er een stevig rand aan mysterie door de plaat zit. 

DEEP 91 draaide eerder al op grote evenementen als Neverland Festival, Rave Atelier en heeft hij een wekelijkse residency bij Complex Maastricht. Aankomende zomer zal hij zijn debuut maken op het populaire Groove Garden Festival te Sittard. 

Het nummer “VOID” komt op 28 Februari uit en is nu al te zien op Youtube: 

Video

DEEP91 – VOID (YouTube)

Leave a Reply

Your email address will not be published.