Categories
News

BEATS OF LOVE FESTIVAL 2022

beats-of-love-flyer-2022

Beats Of Love FestivalHét dance event van 2022 waar jij bij moet zijn!

Op 30-7-2022 organiseren Seven-Twenty CablePark & XZATA MUSIC een muziek festival met DJ’s, een waterski-evenement en bubbelparty.

TICKETS

De officiële ticketverkoop voor Beats Of Love Festival is gestart! 

LEEFTIJDSGRENS

Er is geen leeftijdsgrens om Beats Of Love te bezoeken.

TICKETPRIJS OVERZICHT

 • Early bird tickets (eerste 100 tickets)* € 15,00
 • Regular ticket Fase 1 (t/m 31 juni 2022)* € 17,50
 • Regular ticket Fase 2 (t/m 31 juli 2022)* € 17,50

* Toiletgebruik is in de prijs inbegrepen.

Voorverkooptickets garanderen entree mochten we net als voorgaande edities uitverkocht zijn.

OPNAMES

Tijdens het evenement zullen er verschillende beeld- en geluids- opnames gemaakt worden, ter promotie van onze artiesten en ons evenement.

LOCATIE

720 Cablepark, Midden Peelweg 5, 5975MZ Sevenum

Met de Auto

Voldoende parkeergelegenheid

Adres accommodatie: 720 Cablepark, Midden Peelweg 5, 5975 MZ Sevenum

Vanuit Eindhoven neem afslag 38 op de A67. Sla beneden op de afrit bij de verkeerslichten linksaf onder het viaduct door richting Toverland. Neem na 100 meter op de rotonde de 3e afslag en rij het Landalpark De Schatberg op. U bent gearriveerd. Op enkele minuten loopafstand ligt de waterskibaan Seven-twenty cablepark. 

Vanuit Venlo of Duitsland neem afslag 38 op de A67. Sla beneden op de afrit bij de verkeerslichten rechtsaf richting Toverland. Neem na 50 meter op de rotonde de 3e afslag en rij het Landalpark De Schatberg op. U bent gearriveerd.

Openbaar Vervoer

Op het treinstation Horst-Sevenum CS neemt u buslijn 65 (Veolia) richting Panningen (Weekend Belbus lijn 65). Let op: bel op tijd voor deze bus. Deze rijd maar 1x per uur. Bel naar 0900-0699. Uitstappen bij de halte Turfhoeve op de Middenpeelweg in Sevenum. Op zo’n 5 minuten loopafstand ligt de waterskibaan Seven-twenty cablepark. 

Looproute

Op enkele minuten loopafstand van de parkeerplaats van Landalpark De Schatberg ligt de waterskibaan Seven-twenty cablepark. Loop langs de slagbomen, neem de eerste links en loop alsmaar rechtdoor. Volg de rode pijlen op de plattegrond hieronder.

Overige informatie vindt u hier:

https://www.facebook.com/beatsoflove.nl

Volg onze pagina voor alle updates omtrent het event, onze wekelijkse shows en toekomstige podia. www.BeatsOfLove.nl powered by www.xzatic.com & www.seven-twenty.nl


Categories
News

Xzata Music Academy

Droom jij ervan om je eigen plaat uit te brengen? Jouw eigen muziek op Spotify? Ben jij misschien de nieuwe Martin Garrix? Wil jij jouw muziek onder de aandacht brengen bij de beste dj’s ter wereld?

Let op: We hebben momenteel nog maar enkele plekken beschikbaar, dus wees er snel bij! 

Bij Xzata Music Academy krijg je les van professionele DJ/Producers werkzaam in de EDM-scene, krijg jij de UNIEKE mogelijkheid te werken aan je eigen release, én brengen we jouw track onder de aandacht bij de beste dj’s ter wereld!

Wat houdt de opleiding in?

Op een afgesproken tijd kom je naar onze studio in Heerlen en krijg je privéles van een van onze DJ/Producers. In onze studio heb je de modernste Midi-apparatuur en synthesizers tot je beschikking. 

Je gaat werken met Cubase, Ableton of FL Studio. Wij leren jou je ideeën om te zetten tot hits van topkwaliteit! 

Na afloop van deze music producer opleiding weet je hoe je met een gewone PC of MAC krachtige producties kunt maken en krijg je de unieke kans om jou track te releasen bij Xzata Music. Tevens brengen wij jouw muziek onder de aandacht bij ’s werelds beste DJ’s.

Looptijd opleiding: 1 jaar. 

Wat is Xzata Music?

Xzata Music is een onafhankelijk platenlabel dat muzikale content verkoopt via digitale platforms, promotionele activiteiten verzorgt en getalenteerde artiesten aflevert op de grootste festivals. Het werd in 2015 opgericht door de Nederlandse DJ / Producer Michaël de Jong (Michiel) alias Xzatic Onze muziek wordt gedraaid door de beste DJ’s ter wereld als David Guetta, Armin Van Buuren, Paul Van Dyk (DJ Mag Top 100 DJ’s) en uitgelicht in media en tijdschriften wereldwijd. Bekijk onze Airplay & Support lijst op onze website!

We hebben momenteel nog maar enkele plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Categories
News

DJ XZATIC & CYNTHIA LACLÉ ORGANISEREN BEATS OF LOVE FESTIVAL

Op zaterdag 3-7-2021 organiseren DJ Xzatic (Geleen) & Cynthia Laclé (Someren) samen met Seven-Twenty CablePark & Xzata Music een waterski-evenement en muziek festival met DJ’s. Dat heeft platenmaatschappij Xzata Music bekend gemaakt.

Niemand minder dan Jaydee (o.a. bekend van zijn hit (Plastic Dreams) zal acte de présence geven. Met 2 podia, een Redbull Stage, Xzata Music Stage en verschillende stijlen dance muziek (house, trance, hardstyle en techno) is er voor ieder wat wils, aldus Michiel de Jong (organisator & DJ). Tijdens het evenement zullen er verschillende beeld- en geluids- opnames gemaakt worden, ter promotie van onze artiesten, het evenement, maar bovendien als oefening voor de evenementen-sector die langzaam weer open mag na de Corona tijd. 

Corona

Festivals en andere grote evenementen mogen vanaf 30 juni namelijk weer doorgaan op volledige capaciteit. Dat heeft het kabinet op 11 Juni bekendgemaakt. Voor bezoekers van evenementen geldt in zijn algemeenheid: 

 • blijf thuis bij klachten;
 • pas hygiëne-maatregelen toe;
 • houd 1,5 meter afstand.

Er geldt een maximale capaciteit die behaald kan worden met 1,5 meter afstand tussen de bezoekers. Wij vragen bezoekers met klachten thuis te blijven, hygiëne-maatregelen toe te passen en zullen omroepen 1,5 meter afstand van elkaar te houden. 

Redbull Stage – 720 Cablepark

Hartstichting

DJ Xzatic is met zijn “Beats Of Love” shows en festival tevens in actie voor de Hartstichting. Wij proberen zoveel mogelijk mensen aan te moedigen een reanimatie cursus te volgen en zich aan te melden als burgerhulpverlener. Tijdens het evenement zullen wij albums verkopen, waarvan de opbrengst naar de hartstichting gaat.

Entree

 • Gratis Entree
 • Reserveren via de website om teleurstellingen te voorkomen

Info & reserveren

http://www.beatsoflove.nl  – info@beatsoflove.nl

http://www.xzatic.com/festival-info/

https://partyflock.nl/party/418231:Beats-Of-Love

https://www.facebook.com/beatsoflove.nl

Categories
News

DJ XZATIC in actie voor Hartstichting

De Limburgse DJ en muziekondernemer Michiel de Jong (DJ Xzatic) gaat zich inzetten voor het goede doel. Met zijn wekelijkse show “Xzatic Presents Beats Of Love” (welke inmiddels duizenden malen per week bekeken wordt) én verkoop van zijn gelijknamige album, hoopt de DJ mensen aan te moedigen een reanimatiecursus te volgen en geld in te zamelen voor de hartstichting. Dit heeft zijn platenmaatschappij bekend gemaakt

Onze missie: hart- en vaatziekten verslaan!

Elke dag overlijden in Nederland meer dan 100 mensen aan hart- en vaatziekten. En dat aantal neemt alleen maar toe. Dat vinden we onacceptabel. Het volgen van een reanimatiecursus kan een leven redden.

Door beats te droppen (plaatjes draaien), radiozenders, bedrijven en evenementen aan te doen, cd’s te verkopen en interviews te geven hoopt de DJ mensen aan te moedigen een reanimatiecursus te volgen en geld in te zamelen voor de hartstichting.

Album

De opbrengst van het album “Beats Of Love” komt ten goede aan het liefdadigheidsproject dat draait om mensen aan te moedigen een reanimatiecursus te volgen en zich aan te melden als burgerhulpverlener om levens te redden. Koop je een CD album, dan krijg je (middels een QR-code) tevens toegang tot de digitale release, zodat je de muziek kunt streamen waar en wanneer jij maar wilt.

Het album is vanaf 1 juni verkrijgbaar in alle grote online winkels (Apple Music, Beatport, Spotify, enz.) en in onze webshop xzata.com.  

Platenmaatschappij

“Toen ik XZATA MUSIC begon was het altijd mijn uitgangspunt om de meest opvallende muziek uit te geven. Door samen te werken met de beste producers én een strenge selectie van muziek werd onze muziek al snel opgepikt door ‘s werelds beste Dj’s (o.a. David Guetta, Paul van Dyk, Mark Knight). Daarnaast helpen wij beginnende artiesten aan een platencontract (AD.NL) en halen wij hiermee regelmatig het nieuws (Limburger.nl). Met dezelfde passie en gedrevenheid voor muziek, zullen wij ons nu ook gaan inzetten voor de hartstichting.

Je hart volgen, iets terug doen voor de maatschappij, juist nu” Aldus Michiel.

Steun De Show

De Beats Of Love show met verschillende gast-dj’s is nu al te volgen op XZATIC.COM en YouTube.com/xzatic

Ben of ken jij een radiozender of evenement en zou je het leuk vinden om ons te ontvangen? Wil jij mee werken of zou je ons willen sponsoren? Stuur dan je e-mail naar: info@xzatic.com

Schrijf je hier in voor een reanimatie cursus: https://www.hartstichting.nl/reanimatie/leer-reanimeren

Doneren kun je rechtstreeks aan de hartstichting: https://www.hartstichting.nl/help-mee/doneren/steun-de-hartstichting

Categories
News

DJ XZATIC; Show Must go on!

De Limburgse DJ en muziekondernemer Michiel de Jong (DJ Xzatic) waagt de sprong in het diepe. Naast verkoop van muziek via zijn platenmaatschappij XZATA MUSIC en het uitzenden van een wekelijkse show op YouTube, kun jij sinds vandaag ook op zijn nieuwe website XZATA.COM terecht voor o.a. audioapparatuur, elektronica en ontzettend veel vinyl!

Succes platenmaatschappij

“Toen ik XZATA MUSIC begon was het altijd mijn uitgangspunt om de meest opvallende muziek uit te geven. Door samen te werken met de beste producers én een strenge selectie van muziek werd onze muziek al snel opgepikt door ’s werelds beste Dj’s (o.a. David GuettaArmin, Paul van Dyk, Mark Knight). Daarnaast helpen wij beginnende artiesten aan een platencontract (AD.NL) en halen onze artiesten hiermee regelmatig het nieuws (Limburger.nl). Met dezelfde passie en gedrevenheid voor muziek (ik ben dol op spulletjes), zullen wij ons nu ook gaan inzetten om opvallende producten aan te bieden, uiteraard in het straatje van Dance en Muziek” Aldus Michiel.

Corona en ondernemen

We leven in een onzekere tijd. De Corona Pandemie heeft er ook bij XZATA MUSIC voor gezorgd dat er twijfels ontstonden bij enkele bedrijfsactiviteiten. De evenementen-industrie is één van de hardst getroffen sectoren. Een totaal nieuw concept; een boekingen-platform voor artiesten, welke vorig jaar ontwikkeld werd, moest geannuleerd. Hiermee zagen we 1 jaar hard werk in rook op gaan. Dus wat doe je dan? Doorpakken! Juist nu kansen pakken, ondernemen en leuke dingen doen.

Show must go on!

Naast het runnen van een onlinewinkel en platenmaatschappij, zendt Michiel ook een wekelijkse show vanuit zijn studio in Geleen uit (Xzatic Presents Beats Of Love) welke inmiddels tien-duizenden keren per week bekeken wordt. Het geeft DJ’s een podium in een tijd waarin de evenementen industrie volledig op zijn gaat ligt. Deze wekelijkse show met verschillende gast-dj’s (te volgen op XZATIC.COM en YouTube.com/xzatic) zal, als het aan Michiel ligt, in de nabije toekomst ook te volgen zijn op radio en televisie, want: The Show Must Go On

Ben jij DJ en wil je graag deelnemen aan de show? Stuur dan je mail naar info@xzatic.com

Categories
News

Xzatic Presents Beats Of Love [025] DJ Helen Guest Mix

Categories
News

New Weekly Beats Of Love Episode’s by XZATIC

Video

Categories
News

XZATA MUSIC zoekt enthousiaste social media stagiair(e)

FunctieStagiair(e) marketing & social media
OpleidingsniveauMBO, HBO, WO
LocatieGeleen
Dagen per week4 of 5
BeschikbaarheidBeschikbaar
Stageduur3 – 6 maanden
StagesoortenMeewerkstage
SolliciteerKun jij je helemaal vinden in deze vacature? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je CV en motivatie naar Michiel de Jong (info@xzatamusic.com)

Taakomschrijving

Ter versterking van ons team zijn wij per direct opzoek naar een enthousiaste social media stagiair(e). Kun jij uren op Facebook, YouTube of Instagram rond dwalen? Kent Social Media geen geheimen voor jou en wordt je enthousiast van dé perfecte feed? Dan zijn wij misschien wel #theperfectmatch! XZATA MUSIC is een jong, innovatief bedrijf met grote liefde voor dance muziek. Sinds 2015 houden wij ons bezig met de productie en uitgave van dance-muziek op vrijwel alle grote platforms (Amazon, Apple Music, GooglePlay, Spotify, enz.), promotie en begeleiding van artiesten, vormgeving van artwork, het maken van videoclips en uitzenden van Live Streams. 

Onze muziek wordt gedraaid en supported door ‘s werelds beste dj’s (o.a. Armin van Buuren, Paul van Dyk, David Guetta, Mark Knight), uitgelicht in media & magazines wereldwijd (AD.nl, Partyscene.nl, EDM.com enz.). Enkele van onze artiesten stonden de afgelopen jaren op de grootste festivals in de BeNeLux en daar zijn wij ontzettend trots op! 

Werkzaamheden

 • Meedenken over content voor onze marketingcampagnes, social media en website;
 • Social media kanalen beheren, content bedenken, tekst schrijven & reageren op berichten;
 • Ondersteunen bij het opzetten van samenwerking met artiesten;
 • Ondersteunen bij store werkzaamheden, klantencontact.

Gewenste profiel

 • Bent een echte Social Media addict;
 • Je hebt een service- en klantgerichte houding;
 • Je werkt netjes en georganiseerd;
 • Hebt een MBO/HBO denk- en werkniveau;
 • Per direct beschikbaar of voor de eerstvolgende stageperiode (okt/nov 2020 of jan/feb 2021)

Wat bieden wij

 • Wij willen dat jij je stage zo goed mogelijk kunt uitvoeren en je een mooie ontwikkeling doormaakt.
 • Dit willen we uiteraard zo leuk mogelijk maken, om zo samen de mooiste dingen te creëren. Hier komt een hoop bij kijken, denk aan:
 • Het werken in een enthousiast team van creatieve professionals in een start-up omgeving;
 • Een stageplek waar je je kunt ontwikkelen en vele aspecten van het bedrijf leert kennen;
 • Ruimte voor je eigen ideeën en de kans om mee te denken aan mooie creatieve uitingen.

Solliciteer direct!

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je CV en motivatie naar Michiel de Jong (info@xzatamusic.com)


Past deze vacature niet bij jou, niet getreurd! XZATA MUSIC is met regelmaat opzoek naar enthousiaste stagiaires (Audio Engineers, Music industry professionals, Media Managers, Vormgevers, enz). Wil jij ons team komen versterken? Stuur je CV en motivatie naar bovenstaand e-mailadres.