Categories
News

DJ Laduch tekent debut EP bij Xzata Music

De 34 jarige DJ en techno producer Youri Laduch uit Heerlen heeft onlangs 2 platen uit zijn nieuwe EP “Angels & Aliens” getekend bij Xzata Music in Geleen.

Dit heeft zijn platenmaatschappij bekend gemaakt. Michiel De Jong, manager bij Xzata Music, heeft veel waardering voor de dj: ”Zijn unieke techno-sound is een aanwinst voor ons label. Ik volg Youri al enkele jaren, zijn muziek werd steeds beter. Dan komt er een moment dat je moet inspringen.”

Carrière

De techno DJ en producer Youri Laduch koos er onlangs voor om onder zijn eigen naam nummers uit te brengen en hiermee een nieuwe richting in te slaan. Laduch heeft al sinds zijn jeugd passie voor elektronische muziek, echter pas sinds enkele jaren is hij actief als Techno-DJ.

Buiten het draaien op feesten is Laduch (voorheen bekend als Revelton One), bijna dagelijks te vinden in de studio om te werken aan nieuwe producties. Eerder draaide hij al op Essential Outdoor (Heerlen), Poppodium Nieuwe Nor (Heerlen) & Complex (Maastricht). Ook in het buitenland doet de DJ het goed, zo draaide hij o.a. op Donau Open Air Festival (Oostenrijk), Club Abraxxas (Zulpich, Duitsland), Musikbunker (Aachen)  & Club Schlaflos (Aarau, Zwitserland). Daar wordt dus nu een platencontract aan toegevoegd.

“Ik vind het geweldig om met Michiel een samenwerking aan te gaan, er is altijd wel een muzikale klik geweest. Xzata music is een serieus platform voor mijn muziek, ik kijk uit naar de toekomst, aldus Youri”

DJ Laduch tijdens zijn optreden op Essential 2018

Platenmaatschappij

Xzata Music, het label van DJ en muziekondernemer Michiel de Jong (DJ Xzatic), is een snelgroeiend label, zo werd muziek van het label eerder opgepikt door enkele van de beste DJ’s ter wereld (o.a. Armin Van Buuren, Paul van Dyk), werkte hij samen met zangeres Jan Johnston en tekende de populaire opkomende DJ Riley er onlangs nog een platencontract.

DJ Laduch (links) en Michiel de Jong (rechts), in de studio in Landgraaf.

Videoclip

Het album Laduch – Angels & Aliens met daarop de nummers Fidelity & Conspiracy komt op 6 Maart uit en is nu al te zien op Youtube:

Laduch – Angels & Aliens EP (YouTube)

Leave a Reply

Your email address will not be published.