Categories
News

DJ XZATIC; Show Must go on!

De Limburgse DJ en muziekondernemer Michiel de Jong (DJ Xzatic) waagt de sprong in het diepe. Naast verkoop van muziek via zijn platenmaatschappij XZATA MUSIC en het uitzenden van een wekelijkse show op YouTube, kun jij sinds vandaag ook op zijn nieuwe website XZATA.COM terecht voor o.a. audioapparatuur, elektronica en ontzettend veel vinyl!

Succes platenmaatschappij

“Toen ik XZATA MUSIC begon was het altijd mijn uitgangspunt om de meest opvallende muziek uit te geven. Door samen te werken met de beste producers én een strenge selectie van muziek werd onze muziek al snel opgepikt door ’s werelds beste Dj’s (o.a. David GuettaArmin, Paul van Dyk, Mark Knight). Daarnaast helpen wij beginnende artiesten aan een platencontract (AD.NL) en halen onze artiesten hiermee regelmatig het nieuws (Limburger.nl). Met dezelfde passie en gedrevenheid voor muziek (ik ben dol op spulletjes), zullen wij ons nu ook gaan inzetten om opvallende producten aan te bieden, uiteraard in het straatje van Dance en Muziek” Aldus Michiel.

Corona en ondernemen

We leven in een onzekere tijd. De Corona Pandemie heeft er ook bij XZATA MUSIC voor gezorgd dat er twijfels ontstonden bij enkele bedrijfsactiviteiten. De evenementen-industrie is één van de hardst getroffen sectoren. Een totaal nieuw concept; een boekingen-platform voor artiesten, welke vorig jaar ontwikkeld werd, moest geannuleerd. Hiermee zagen we 1 jaar hard werk in rook op gaan. Dus wat doe je dan? Doorpakken! Juist nu kansen pakken, ondernemen en leuke dingen doen.

Show must go on!

Naast het runnen van een onlinewinkel en platenmaatschappij, zendt Michiel ook een wekelijkse show vanuit zijn studio in Geleen uit (Xzatic Presents Beats Of Love) welke inmiddels tien-duizenden keren per week bekeken wordt. Het geeft DJ’s een podium in een tijd waarin de evenementen industrie volledig op zijn gaat ligt. Deze wekelijkse show met verschillende gast-dj’s (te volgen op XZATIC.COM en YouTube.com/xzatic) zal, als het aan Michiel ligt, in de nabije toekomst ook te volgen zijn op radio en televisie, want: The Show Must Go On

Ben jij DJ en wil je graag deelnemen aan de show? Stuur dan je mail naar info@xzatic.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.